Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banie się przed vacem,

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Gralem 2 dni na cheatach aimbot wh bez skanowania ite gowna tylko same heady itp.

Boje się, że za np. 3 miesiące moge dostac bana mam obecnie nove 1 i baaaaaardzo dużo skinow np. asimov czy wulkan z  naklejkami

Robić nowe konto?

Usunąłem cheata z komputera

­

Opublikowano

Jeżeli do miesiąca nie otrzymasz bana to szansa że go już otrzymasz jest znikoma.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Zależy czy w trakcie korzystania z tego Cheata był on WYKRYWALNY.

Jeżeli grałeś podejrzanie i zostałeś zgłoszony przez minimum 17 osób to trafisz na nadzór a tam zadecydują czy otrzymasz tego Vaca czy też nie.

Moim zdaniem powinieneś założyć nowe konto i zabezpieczyć swoje skiny. ;)

Opublikowano

Vaca nie dostaniesz już, co najwyżej możesz dostać overwatcha jak dostałem dużo raportów.

I6uiDut.jpg

Opublikowano

Napewno nie dostałem bo grałem na śilverach  B) 

btw w enemy teamie 2 kumpli miałem

­

Właśnie tylko tam reportują jak ktoś jest lepszy B|

Opublikowano

Jeżeli do miesiąca nie otrzymasz bana to szansa że go już otrzymasz jest znikoma.

btw dziś mi sie resetuja reporty bo 2 dni minely :P

­

Opublikowano

Śmieszne jest to że ludzie sapią że po ponad 5-6 miesiącach dostają vac'a ;) Skoro nie umiecie grac na cheatach to nie grajcie jak raz sie odpalilem i to tyle i od baaaardzo długiego czasu nie mam bana. Max 2-3 tygodnie czasami do miesiąca dostaniesz vac'a lub nie dostaniesz mój znajomy gra na wh od 3 tygodni i nie ma vac'a więc w sumie dziwnie to działa nie przewidzimy tego. Radziłbym przełożyć skiny na inne konto dla ostrożności, jednak jak po miesiącu nie dostaniesz to raczej już nie dostaniesz bo vac się aktualizuje co jakiś czas (nie pamiętam co ile).

Opublikowano

Napewno nie dostałem bo grałem na śilverach  B) 

btw w enemy teamie 2 kumpli miałem

­

wczesniej napisales, ze chaetujesz teraz nie sam sie wkopales :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...